Á la carte – Förrätter, varmrätter och desserter
– Förrätter –
- Skaldjurscheesecake. Serveras med plocksallad, cocktailtomater samt dillolja. 85:-
- Skagencanapé på kavring, toppad med sikrom. 85:-
- Västerbottenpaj med löjrom, rödlök och créme fraiche. 115:-
- Rökt renstekstårta med pepparrot. 95:-
- Entrétallrik med fisk-& skaldjursvariation x 3. 125:-
Rökt laxrullad på pumpernickel, kavring med skagenröra samt
västerbottenpaj med löjrom, créme fraiche & rödlök
– Varmrätter –
- Baconlindad kycklingfilé fylld med ruccola, soltorkad tomat, basilika och vitlök. Serveras med salviasås och rostade grönsaker (paprika, sticklök, svamp, zucchini). I skålen bredvid ligger potatisgratäng som gratinerats med chevréost. 199:-
- Fläskfilémedaljonger med kantarellsås, smörstekta haricots verts och bakade cocktailtomater. Serveras med potatis och rotfruktsgratäng. 219:-
- Helstekt örtmarinerad kalvryggbiff på grönsaksbädd (zucchini, paprika och sticklök) med madeirasås. Serveras med en potatis- och palsternacksbakelse. 239:-
- Pankostekt torskrygg med västerbottensås. Serveras med smörslungade rotfrukter & potatis. 215:-
( palsternacka, rödbeta, orange morot, gul morot & potatis ) - Halstrad laxfilé med sikromcréme fraiche. Serveras med dillslungad potatis. 215:-
- Kontakta oss gärna om ni vill ha fler förslag.
– Desserter –
- Chokladtårta med vaniljmousse. 55:-
- Citron- och limepannacotta med halloncoulis. 65:-
- Moussevariation (choklad, vanilj och jordgubb). 59:-
- Vit chokladcheesecake med passionsfruktcoulis. 75:-
- Trippel choklad. 90:-
Chokladganache och mjölkchokladmousse på en krispig botten. Toppas med vit chokladmousse.