Á la carte – Förrätter, varmrätter och desserter

– Förrätter –

  • Kräftstjärtssallad med röd mangold. Serveras med basilikakrutonger och limevinaigrette. 59:-
  • Gazpacho. Serveras med heta och sotade scampi på spett och en basilikatoast. 65:-
  • Skaldjurscheesecake. Serveras med plocksallad, cocktailtomater samt dillolja. 79:-
  • Skagencanapé på kavring, toppad med sikrom. 75:-
  • Rökt laxrullad  med västerbottenpaj, plocksallad och örtcréme. 75:-
  • Västerbottenpaj med löjrom, rödlök och créme fraiche. 115:-
  • Rökt renstekstårta med pepparrot. 85:-

– Varmrätter –

  • Baconlindade kycklingrullader fyllda med ruccola, soltorkad tomat, basilika och vitlök. Serveras med röd martinisås och grönsaksfräs (paprika, sticklök, svamp, zucchini). I skålen bredvid ligger potatisgratäng som gratinerats med chevréost. 159:-
  • Smörstekta fläskfilémedaljonger med kantarellsås och ett fräs på äpple, bacon, lök och haricots verts. Serveras med potatis och rotfruktsgratäng. 169:-
  • Helstekt örtmarinerad kalvytterfilé med madeirasås, balsamsirap, grönsaksfräs på zucchini, paprika och sticklök. Serveras med en potatis- och palsternacksbakelse. 199:-
  • Halstrad forell med sikromcréme fraiche. Serveras med dillslungad potatis. 185:-
  • Stekt kungsflundrafilé med saffransratatouille och basilikasmör. Serveras med örtkrossad potatis. 159:-
  • Kontakta oss gärna om ni vill ha fler förslag.

– Desserter –

  • Chokladtårta med vaniljmousse och marmorerat chokladrör. 55:-
  • Citron- och limepannacotta med halloncoulis. 65:-
  • Moussevariation (choklad, vanilj och tropisk frukt). 59:-
  • Vit chokladcheesecake med passionsfruktcoulis. 69:-
Print Friendly