Á la carte – Förrätter, varmrätter och desserter

– Förrätter –

  • Skaldjurscheesecake. Serveras med plocksallad, cocktailtomater samt dillolja. 85:-
  • Skagencanapé på kavring, toppad med sikrom. 85:-
  • Västerbottenpaj med löjrom, rödlök och créme fraiche. 115:-
  • Rökt renstekstårta med pepparrot. 95:-
  • Entrétallrik med fisk-& skaldjursvariation x 3. 125:-
    Rökt laxrullad på pumpernickel, kavring med skagenröra samt
    västerbottenpaj med löjrom, créme fraiche & rödlök

– Varmrätter –

  • Baconlindad kycklingfilé fylld med ruccola, soltorkad tomat, basilika och vitlök. Serveras med salviasås och rostade grönsaker (paprika, sticklök, svamp, zucchini). I skålen bredvid ligger potatisgratäng som gratinerats med chevréost. 199:-
  • Fläskfilémedaljonger med kantarellsås, smörstekta haricots verts och bakade cocktailtomater. Serveras med potatis och rotfruktsgratäng. 219:-
  • Helstekt örtmarinerad kalvryggbiff på grönsaksbädd (zucchini, paprika och sticklök) med madeirasås. Serveras med en potatis- och palsternacksbakelse. 239:-
  • Pankostekt torskrygg med västerbottensås. Serveras med smörslungade rotfrukter & potatis.  215:-
    ( palsternacka, rödbeta, orange morot, gul morot & potatis )
  • Halstrad laxfilé med sikromcréme fraiche. Serveras med dillslungad potatis. 215:-
  • Kontakta oss gärna om ni vill ha fler förslag.

– Desserter –

  • Chokladtårta med vaniljmousse. 55:-
  • Citron- och limepannacotta med halloncoulis. 65:-
  • Moussevariation (choklad, vanilj och jordgubb). 59:-
  • Vit chokladcheesecake med passionsfruktcoulis. 75:-
  • Trippel choklad. 90:-
    Chokladganache och mjölkchokladmousse på en krispig botten. Toppas med vit chokladmousse.
Print Friendly