Fest- och bröllopsmenyer

Meny 1:

Skagencanapé på kavring, toppad med sikrom.

Baconlindade kycklingrullader fyllda med ruccola, soltorkad tomat, basilika & vitlök. Serveras med röd martinisås & grönsaksfräs (paprika, sticklök, svamp, zucchini). I skålen bredvid ligger potatisgratäng som gratinerats med chevréost.

Chokladtårta med vaniljmousse och marmorerat chokladrör

Förrätt & varmrätt: 225:-
Förrätt, varmrätt & dessert: 265:-

Meny 2:

Skaldjurscheescake. Serveras med plocksallad, cocktailtomater samt dillolja

Smörstekta fläskfilémedaljonger med kantarellsås och ett fräs på äpple, bacon, lök & haricots verts. Serveras med potatis & rotfruktsgratäng.

Citron- & limepannacotta med halloncoulis.

Förrätt & varmrätt: 235:-
Förrätt, varmrätt & dessert: 285:-

Meny 3:

Västerbottenpaj med löjrom, créme fraiche & rödlök

Helstekt örtmarinerad kalvytterfilé med madeirasås, balsamsirap, grönsaksfräs på zucchini, paprika & sticklök samt en potatis- & palsternacksbakelse

Vit chokladcheesecake med passionsfruktcoulis

Förrätt & varmrätt: 295:-
Förrätt, varmrätt & dessert: 345:-

Print Friendly