Fest- och bröllopsmenyer

Meny 1:

Skagencanapé på kavring, toppad med sikrom.

Baconlindad kycklingfilé fylld med ruccola, soltorkad tomat, basilika & vitlök. Serveras med salviasås & rostade grönsaker (paprika, sticklök, svamp, zucchini). I skålen bredvid ligger potatisgratäng som gratinerats med chevréost.

Chokladtårta med vaniljmousse.

Förrätt & varmrätt: 275:-
Förrätt, varmrätt & dessert: 315:-

Meny 2:

Skaldjurscheescake. Serveras med plocksallad, cocktailtomater samt dillolja

Fläskfilémedaljonger med kantarellsås, smörstekta haricots verts och bakade cocktailtomater. Serveras med potatis & rotfruktsgratäng.

Citron- & limepannacotta med halloncoulis.

Förrätt & varmrätt: 285:-
Förrätt, varmrätt & dessert: 335:-

Meny 3:

Västerbottenpaj med löjrom, créme fraiche & rödlök

Helstekt örtmarinerad kalvryggbiff på grönsaksbädd (zucchini, paprika & sticklök) med madeirasås samt en potatis- & palsternacksbakelse

Vit chokladcheesecake med passionsfruktcoulis

Förrätt & varmrätt: 345:-
Förrätt, varmrätt & dessert: 405:-

Print Friendly