Stora julbordet:

  • Sill: Löksill, senapssill, skärgårdssill.
  • Lax och ägg: Inkokt lax med örtmajonnäs, rökt lax med pepparrotscréme, ägghalva räkor, ägghalva med stenbitsrom.
  • Kött: Griljerad skinka med två sorters senap, rökt kalkon med mimosa, pastejtårta med cornichoner, läckökorv, rostbiff.
  • Övrigt: Sillpotatis, rödbetssallad, vörtbröd, smör, julost.
  • Småvarmt: Köttbullar, prinskorv, revbensspjäll, Janssons frestelse, kantarellomelett.

Pris: 269:-/p inklusive 12% moms.
Minsta antal: 10 personer.

Komplettera gärna med ost & kex och någon dessert!

  • Två sorters kex, brieost, gräddädelost och vindruvor 45:-/p
  • Mandeltårta med exotisk fruktsallad 40:-/p
  • Ostkaka med jordgubbssylt och grädde 40:-/p
  • Chokladmousse med vaniljgrädde 35:-/p

Jultallrik:

  • Sill: löksill, senapssill.
  • Lax och ägg: Inkokt lax med örtmajonnäs, rökt lax, ägghalvor med räkor.
  • Kött: Griljerad skinka med senap, rökt kalkon med mimosa, köttbullar med rödbetssallad,
    läckökorv & rostbiff.
  • Övrigt: Kall skivad potatis, smör, vörtbröd och julost.

Pris: 179:-/p inklusive 12% moms.
Minsta antal: 10 personer.

Kan även beställas med småvarmt (i bufféform):
Jansons frestelse, prinskorv, köttbullar och sillpotatis.

Pris med småvarmt: 209:- inklusive 12% moms.

Julporslin:

Porslin alt. 1: 20:-/p
Tallrikar, bestick och vinglas.

Porslin alt. 2: 30:-/p
Tallrikar, bestick, vinglas, snapsglas och glöggmuggar

Print Friendly