Dagens lunch Vecka 8.

Måndag

  •  Porterstek med svartvinbärsgelé
  •  Sprödbakad torskfilé med kall skagensås

Tisdag

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingonsylt
  • Stekt fläsk med löksås
  • Wokgryta med strimlad biff, kokosmjölk & curry

Onsdag

  • Viltfärsbiff med champinjonsås & pressgurka
  • Gratinerad kapkummelfilé med citron-& limesås

Torsdag

  • Korv stroganoff med ris
  • Ärtsoppa med pannkakor, sylt & grädde
  • Panerad alaskafilé med skarpsås

Fredag

  • Grillad kycklingfilé med örtmarinadsås & rostad potatis
  • Fisk-& skaldjurslasagne med tomat-& olivsallad
    Fredagar bjuder vi på dessert

 

Veckans pasta:

  •  Pasta nötfärs, purjolök & krämig tomatsås

Veckans sallader:

  • Grekisk sallad
  • Ost & skinksallad
  • Räksallad
  • Tonfisksallad
  • Kycklingsallad

Dagens: 85:- inkl. dryck, salladsbuffé, smör, bröd, kaffe och kaka.
Avhämtning: 70:-
Utkörning: 70:-/p (minst 10p, city/tornby)

Print Friendly