Dagens lunch Vecka 21.

Måndag

 

  • Biffgryta med dijon, 3 sorters lök & ris
  • Panerad koljafilé med sauce verte

Tisdag

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingonsylt
  • Stekt fläsk med löksås
  • Pastagratäng med strimlad skinka & ädelostsås

Onsdag

  • Kalvfärsbiffar med gräddsås, lingonsylt & potatismos
  • Fiskgratäng med skaldjurssås

Torsdag

  • Kalkonstek med kantarellsås & gelé
  • Sprödbakad alaskafilé med rom-& gräslökssås

Fredag

  • Schnitzel med chilibearnaise & rostad potatis
  • Fisk-& skaldjurslasagne med tomat-& olivsallad

 

Veckans pasta:

  • Pasta med 3 sorters korv i het & krämig tomatsås

Veckans sallader:

  • Grekisk sallad
  • Ost & skinksallad
  • Räksallad
  • Tonfisksallad
  • Kycklingsallad

Dagens: 80:- inkl. dryck, salladsbuffé, smör, bröd, kaffe och kaka.
Avhämtning: 70:-
Utkörning: 70:-/p (minst 10p, city/tornby)

Print Friendly