Fest- och bröllopsmenyer
Meny 1:
Skagencanapé på kavring, toppad med sikrom.
Baconlindad kycklingfilé fylld med ruccola, soltorkad tomat, basilika & vitlök. Serveras med salviasås & rostade grönsaker (paprika, sticklök, svamp, zucchini). I skålen bredvid ligger potatisgratäng.
Chokladtårta med vit chokladmousse/Hallonmousse.
Förrätt & varmrätt: 319:-
Förrätt, varmrätt & dessert: 355:-
Meny 2:
Skaldjurscheescake. Serveras med plocksallad, cocktailtomater samt dillolja
Fläskfilémedaljonger med kantarellsås, smörstekta haricots verts och bakade cocktailtomater. Serveras med potatis & rotfruktsgratäng.
Citron- & limepannacotta med halloncoulis.
Förrätt & varmrätt: 319:-
Förrätt, varmrätt & dessert: 355:-
Meny 3:
Västerbottenpaj med löjrom, créme fraiche & rödlök
Helstekt örtmarinerad kalvryggbiff på grönsaksbädd (zucchini, paprika & sticklök) med madeirasås samt en potatis- & palsternacksbakelse
Vit chokladcheesecake med passionsfruktcoulis
Förrätt & varmrätt: 419:-
Förrätt, varmrätt & dessert: 475:-