Á la carte – Förrätter, varmrätter och desserter
– Förrätter –
- Skaldjurscheesecake. Serveras med plocksallad, cocktailtomater samt dillolja. 119:-
- Skagencanapé på kavring, toppad med sikrom. 119:-
- Västerbottenpaj med löjrom, rödlök och créme fraiche. 149:-
- Rökt renstekstårta med pepparrot. 125:-
- Entrétallrik med fisk-& skaldjursvariation x 3. 165:-
Rökt laxrullad på pumpernickel, kavring med skagenröra samt
västerbottenpaj med löjrom, créme fraiche & rödlök
– Varmrätter –
- Baconlindad kycklingfilé fylld med ruccola, soltorkad tomat, basilika och vitlök. Serveras med salviasås och rostade grönsaker (paprika, sticklök, svamp, zucchini). I skålen bredvid ligger potatisgratäng. 235:-
- Fläskfilémedaljonger med kantarellsås, smörstekta haricots verts och bakade cocktailtomater. Serveras med potatis och rotfruktsgratäng. 245:-
- Helstekt örtmarinerad kalvryggbiff på grönsaksbädd (zucchini, paprika och sticklök) med madeirasås. Serveras med en potatis- och palsternacksbakelse. 289:-
- Pankostekt torskrygg med västerbottensås. Serveras med smörslungade rotfrukter & potatis. 289:-
( palsternacka, rödbeta, orange morot, gul morot & potatis ) - Halstrad laxfilé med sikromscréme fraiche. Serveras med dillslungad potatis. 239:-
- Kontakta oss gärna om ni vill ha fler förslag.
– Desserter –
- Chokladtårta med vit chokladmousse/ Hallonmousse. 69:-
- Citron- och limepannacotta med halloncoulis.79:-
- Moussevariation (choklad, vanilj och jordgubb). 75:-
- Vit chokladcheesecake med passionsfruktcoulis. 90:-
- Trippel choklad. 115:-
Chokladganache och mjölkchokladmousse på en krispig botten. Toppas med vit chokladmousse.