Stora julbordet:

  • Sill: Löksill, senapssill, skärgårdssill.
  • Lax och ägg: Inkokt lax med örtmajonnäs, rökt lax med pepparrotscréme, ägghalvor med räkor
  • Kött: Griljerad skinka med två sorters senap, rökt kalkon med mimosa, pastejtårta med cornichoner, läckökorv, rostbiff.
  • Övrigt: Sillpotatis, rödbetssallad, vörtbröd, smör, julost.
  • Småvarmt: Köttbullar, prinskorv, revbensspjäll, Janssons frestelse, kantarellomelett.

Pris: 429:-/p inklusive 12% moms.
Minsta antal: 10 personer.

Komplettera gärna med ost & kex och någon dessert!

  • Två sorters kex, brieost, gräddädelost och vindruvor 75:-/p
  • Mandeltårta med exotisk fruktsallad 65:-/p
  • Ostkaka med jordgubbssylt och grädde 65:-/p
  • Chokladmousse med vaniljgrädde 60:-/p

Jultallrik:

  • Sill: löksill, senapssill.
  • Lax och ägg: Inkokt lax med örtmajonnäs, rökt lax, ägghalvor med räkor.
  • Kött: Griljerad skinka med senap, rökt kalkon med mimosa, köttbullar med rödbetssallad,
    läckökorv & rostbiff.
  • Övrigt: Kall skivad potatis, smör, vörtbröd och julost.

Pris: 279:-/p inklusive 12% moms.
Minsta antal: 10 personer.

Kan även beställas med småvarmt (i bufféform):
Jansons frestelse, prinskorv, köttbullar och sillpotatis.

Pris med småvarmt: 309:- inklusive 12% moms.

Julporslin:

Porslin alt. 1: 50:-/p
Tallrikar, bestick och vinglas.

Porslin alt. 2: 60:-/p
Tallrikar, bestick, vinglas, snapsglas och glöggmuggar

Print Friendly, PDF & Email